Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ellen's Happy Dogs

Iedere hond, een Happy Dog...

Webshop

Fastdog Hydration Power

Hydration Power

Hydration power shake is een uitgebalanceerde mix die zorgt voor hydratatie en energie voor de hond EN voor optimale prestaties. Je geeft deze shake voor de inspanning van de hond.

Een goede vochtbalans is heel belangrijk voor optimale prestaties. Hydration power bevat een basis van goed verteerbare vetten, eiwitten en koolhydraten die snel verteerbaar zijn en die zorgen voor extra energie tijdens de inspanning. Daarnaast is Hydration power verrijkt met magnesium, een belangrijk mineraal dat niet alleen een rol speelt bij het behoud van soepele spieren en sterke botten maar ook goed is voor het concentratie vermogen. Prebiotica zoals de fructo-oligo sacharide (FOS) in hydration power ondersteunen de eigen darmflora, een gezonde darmflora is belangrijk voor het immuunsysteem en optimale prestaties.

Hydration power :

– Voor extra energie

– Helpt met hydrateren

– Bevat electrolyten en extra magnesium

– FOS ondersteunt darmflora ( Prebiotica )

Hydration power is ideaal om te geven voor en/of tijdens de inspanning. Een goede hydratatie is essentieel voor optimale prestaties. Geschikt voor alle sport- en werkhonden die intensieve inspanning leveren en de beste prestaties moeten neerzetten tijdens intensieve trainingen of wedstrijden.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Ingrediënten Naturel:

Mager melkpoeder, vetpoeder (kokos), maltodextrine, dextrose, GOFOS, elektrolyten mix (natriumchloride, kaliumchloride, calciumcarbonaat, natriumcitraat, glycine, magnesiumsulfaat, vitamine C) , magnesium-citraat, rode-rijst, ascorbinezuur (vitamine C), vanille aroma

Voedingswaarde: Ruw eiwit: 16,8% • Ruw vet: min 30% • ruwe as: 3,7% • ruwe celstof: 0%

Voedingswaarde is gebaseerd op naturel variant als er gekozen wordt voor een alternatieve smaak kan de voedingswaarde tot 15% verschillen.

Smaakjes (Zalm of Kip):

Vetpoeder (kokos), magere melkpoeder, dierlijkmeel, maltodextrine, dextrose, GOFOS, elektrolyten premix (natriumchloride, kaliumchloride, calciumcarbonaat, natriumcitraat, glycine, magnesiumsulfaat, vitamine C), magnesium-citraat, rode-rijst, ascorbinezuur (vitamine C)

Voedingswaarde: Ruw eiwit: 20,5% • Ruw vet: min 31% • ruwe as: 3,8% • ruwe celstof: 0%

Dosering:

Los een volle maatschep per 15 kg hond op in water en geef 1,5 tot 2 uur voor de

inspanning.