Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ellen's Happy Dogs

Iedere hond, een Happy Dog...

Webshop

Henne Lakse Kronch zalmsnacks

Lakse Kronch Zalmkoekjes 'Original'

De Lakse Kronch Original Zalmsnacks voor honden zijn gezonde hondenkoekjes gemaakt van alleen maar zalm.


Deze gezonde, natuurlijk en graanvrije hondenkoekjes zijn gemaakt van 100% verse zalm en bevatten de essentiële onverzadigde vetzuren Omega-3 en Omega-6.

Kronch "Original" zalmsnacks (Lakse Kronch) zijn granenvrij en dus glutenvrij & hypoallergeen. Er zijn daarnaast geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd aan deze hondensnacks.


Ideaal voor training, beloning of tussendoor

Kronch "Original" Zalmsnacks zijn ideaal als trainerssnoepjes voor tijdens de africhting, gehoorzaamheidscursus, beloning of als absolute verwennerij van uw hond. Uw hond zal alles doen voor deze lekkere beloning. De snacks zijn bovendien erg gemakkelijk te portioneren.


100% zalm

De krokante hondenkoekjes zijn gemaakt van alleen zalm. De zalm wordt heerlijk krokant gebakken en bevat een gezonde dosis Omega-3 & Omega-6 vetzuren. Er zijn geen geur- kleur- en smaakstoffen toegevoegd. De hondenkoekjes bevatten bovendien geen granen of gluten, alleen maar zalm.


Goed voor vacht, huid en het hart van uw hond

De Omega-3 & Omega-6 vetzuren uit de zalm hebben een goede invloed op de huid en vacht van uw hond. Mede door Omega-3 & Omega-6 vetzuren zal de vacht vol en glanzend worden. Deze goede vetten zijn ook goed voor het hart en bloedvaten van de hond.


Kortom, gezonde, lekkere en verantwoorde hondenkoekjes.

Gemaakt van 100 % gedroogde zalm.


Inhoud: 600 gr