Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ellen's Happy Dogs

Iedere hond, een Happy Dog...

Webshop

Non-Stop Canix Long Thights Men

Non-stop Canix Long Thights

Gewone loopbroeken zijn niet ontworpen om te lopen met een heupgordel. Daarom heeft Non-stop Dogwear zelf een kleding lijn ontwikkeld voor actieve honden baasjes. De kledij heeft unieke kenmerken die lopen met je hond een hele nieuwe ervaring met zich meebrengt. 


De Canix Long Thights zijn uitgerust met een brede elastische band die druk op je middel verlicht en je comfort biedt tijdens het dragen van een heupgordel. Het stof of de stiksels zullen niet schuren op je huid. 

Op de rug is er een zakje voorzien zonder rits zodat deze ook niet kan schuren. De pijpen hebben ook geen ritssluitingen zodat je de broek gemakkelijk kunt dragen in skibotten of andere hoge laarzen. 


De stof is zeer elastisch hetgeen je ondersteuning biedt en tegelijk vermindert het de trillingen in je spieren. Tevens zorgt het ook voor een lichte compressie wat stijfheid vermindert. Het stof is licht, ademend en voelt zacht aan op de huid. 


Kleuren:

  • Zwart/grijs

Maten:

  • XS - XL
  • Heren en Vrouwen model

Wasinstructies:

40° in de machine, niet in de droogkast