Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ellen's Happy Dogs

Iedere hond, een Happy Dog...

Webshop

Fastdog fast feet voedingssupplement ellen's happy dogs hasselt

Energy Paté

Non-stop dogwear Energy pâté is een complete voeding die hoogwaardige ingrediënten bevat en verpakt is in een ecologisch verantwoorde verpakking.

De ingrediënten zijn afkomstig van de humane consumptie en zijn rijk aan hoge kwaliteitsvolle proteïnen en tegelijk laag in vocht gehalte. Er wordt gebruik gemaakt van puur kippenvlees of visvlees in tegenstelling tot kippenmeel of vismeel of andere afgeleide ingrediënten. 


De paté's zijn ontwikkeld in samenwerking met één van de Europese leiders in de tonijn-productie voor de humane consumptie, met meer dan 60 jaar ervaring. 

Ecologische duurzaamheid is belangrijk voor Non-stop dogwear, vandaar dat er gebruik gemaakt wordt van Tetra Recart® verpakking, een ecologisch vriendelijk product.  


Fresh Chicken

Fresh Chicken is een complete voeding met 15% proteïnen en 8% vet.

Bestaat uit 85% kipvlees en enkel kip als dierlijk proteïne.

Laag vochtgehalte van 70%

Geen toevoegingen van bewaarmiddelen, smaakstoffen of kleurstoffen. 


Fresh Chicken bevat verder ook aardappelen en groenten zodat er voldoende vitaminen, mineralen en vezels in de voeding zitten. Zalm olie zorgt voor een gezondere huid en een zachte vacht. Olijf olie is toegevoegd voor onverzadigde vetzuren die een anti-ontstekingseffect hebben. De natuurlijke bronnen van anti-oxidanten helpt de impact van vrije radicalen te verminderen. 


Omega 3, Vitamine D, IJzer, Calcium en Fosfor van natuurlijke bronnen helpen de botten te verstevigen. 

Glucosamine en Chondroïtine zijn toegevoegd om de werking van kraakbeen te onderhouden.


Fresh Chicken is graan-vrij, gluten-vrij en bevat geen genetisch gemanipuleerde ingedriënten. 

Het bevat geen toegevoegde of artificiële kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakstoffen. Het product bevat geen toegevoegde suikers of soja olie.Wild Fish

Wild Fish is een complete voeding met 18% proteïnen en 8.5% vet.

Bestaat uit 80% tonijnvlees en enkel tonijn als dierlijk proteïne.

Laag vochtgehalte van 67%

Geen toevoegingen van bewaarmiddelen, smaakstoffen of kleurstoffen.Wild Fish bevat verder ook aardappelen en groenten zodat er voldoende vitaminen, mineralen en vezels in de voeding zitten. Zalm olie en zonnebloem olie zorgen voor een gezondere huid en een zachte vacht. De natuurlijke bronnen van anti-oxidanten helpt de impact van vrije radicalen te verminderen.

Omega 3, Vitamine D, IJzer, Calcium en Fosfor van natuurlijke bronnen helpen de botten te verstevigen.

Glucosamine en Chondroïtine zijn toegevoegd om de werking van kraakbeen te onderhouden.


Wild Fish is graan-vrij, gluten-vrij en bevat geen genetisch gemanipuleerde ingedriënten.

Het bevat geen toegevoegde of artificiële kleurstoffen, bewaarmiddelen of smaakstoffen. Het product bevat geen toegevoegde suikers of soja olie.


De Energy Paté kan ook gebruikt worden als 'topping' op het hondenvoer. Ideaal voor moeilijke eters of gewoon omdat het lekker is en je je hond extra wil verwennen.


Smaken:

 - Fresh Chicken

 - Wild Fish


Inhoud: 375 gr