Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ellen's Happy Dogs

Iedere hond, een Happy Dog...

Webshop

Non-Stop Long Distance Jacket

Non-stop Long Distance Jacket

De Long Distance Jacket kan gedragen worden in zeer koude temperaturen. Het is ontwikkeld om te dragen zowel tijdens het lopen, maar kan ook gedragen worden tijdens het rusten buiten. 


De buitenlaag van de jas is zowel wind- als waterdicht. Daaronder zit er een dikke laag synthetisch thermisch materiaal dat zacht is zodat de vacht van de hond niet beschadigd wordt en gemakkelijk proper te houden is. De borst, schouders, dijen en middel worden extra geïsoleerd.  Optioneel kan er een extra cover bevestigd worden om de mannelijke geslachtsdelen te beschermen.


De Long Distance Jacket kan snel en eenvoudig aan en uit gedaan worden, zelfs als de honden een harnas dragen. De jas wordt vastgemaakt met twee stevige bandjes rond de borst en rond de middel. Op de rug zit er een lus waardoor je de leiband of rekker kan bevestigen aan het harnas, zo blijft de jas mooi op zijn plaats zitten. 


Kleur:

  • Rood met reflecterende strepen

Maten:

  • S,  40-50 cm ruglengte
  • M,  45-55 cm ruglengte
  • L,  50-60 cm ruglengte
  • XL,  60-70 cm ruglengte

Indien de hond tussen twee maten valt, dan adviseren we om een maat groter te nemen.


 Wasinstructies:

30° in de machine, niet in de droogkast