Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ellen's Happy Dogs

Iedere hond, een Happy Dog...

Webshop

Non-Stop Loype Belt

Non-stop Løype Belt

Deze heupgordel werd ontworpen met wereld's beste atleten in de sledehondensport. 

Hun input zorgde ervoor dat deze heupgordel je toelaat een goede skitechniek te behouden terwijl de hond je vooruittrekt. 

Het unieke ontwerp van deze gordel zorgt ervoor dat de trekkracht rond de heupen verdeeld wordt en dat de onderrug gespaard wordt. Tegelijkertijd blijven de heupen toch voldoende vrij om de ski bewegingen goed uit te voeren.  


De Bungee leash (elastische lijn) wordt dicht bij het lichaam vastgemaakt zodat je een nauw contact hebt met de hond en het is eenvoudiger om de balans te houden tijdens het skiën.  


De heupgordel is verstelbaar zodat hij zeker goed op zijn plaats blijft zitten.


De gordel is uitgerust met een paniek karabijnhaak. Hiermee kan je de hond zeer snel losmaken, tevens is deze haak goedgekeurd om tijdens wedstrijden te gebruiken.

Het innovatieve materiaal waaruit de heupgordel bestaat bestaat zorgt voor goede ventilatie en droogt zeer snel. 


De heupgordel is zeer licht en comfortabel om te dragen. Op de achterzijde is er een zakje waarin je een sleutel, GSM of poepzakjes veilig kan meenemen. Tevens zijn er op de achterzijde reflecterende details aangebracht om de zichtbaarheid in het donker te verhogen.


Maten:

  • Small (68-100 cm, gemeten op de heupen)
  • Medium  (81-120 cm, gemeten op de heupen)

                

Wasinstructies:

Enkel handwas