Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ellen's Happy Dogs

Iedere hond, een Happy Dog...

Webshop

Non-Stop Touring Bungee Adustable

Non-stop Touring Bungee Adjustable

De Touring Bungee Adjustable werd speciaal ontwikkeld om perfect om te gaan met verschillende situaties doorheen de dag. 


De Touring Bungee Adjustable bestaat uit 3 elementen. Een vast handvat (uit neopreen) dat onmiddellijk naast de karabijnhaak zit en dat je totale controle geeft wanneer je wandelt in de drukke stad of wanneer je anderen ontmoet. Een kort elastisch gedeelte verzacht de bewegingen van de hond en geeft jullie beide comfort tijdens het wandelen, zonder contact te verliezen. En als laatste een verstelbare aluminium gesp aan het einde van de leiband. 


De verstelbare aluminium gesp laat het toe om de leiband gemakkelijk rond je middel te doen zodat je met de handen vrij kan wandelen. Maar je kan dit ook gebruiken om de hond hiermee ergens even aan vast te maken. Bijvoorbeeld een lantaarnpaal in de stad, of een boom in het bos.


De reflecterende materialen zorgen voor een goede zichtbaarheid. De karabijnhaak heeft een automatische schroefsluiting zodat de hond niet los geraakt. 


Wasinstructies:

Enkel handwas