Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Ellen's Happy Dogs

Iedere hond, een Happy Dog...

Webshop

Ellen Poelmans gedragstherapie voor honden

Over Ellen's Happy Dogs

Hallo allemaal! Mijn naam is Ellen Poelmans, ik ben 39 jaar oud, geboren in Hasselt en woonachtig in Kermt, een mooie deelgemeente van Hasselt.


 Binnen het gezin als kind hadden we steeds één of meerdere honden, waar ik met veel liefde voor zorgde, wekelijks naar de plaatselijke hondenschool ging en hen vertroetelde en overlaadde met aandacht. Zo is mijn passie voor honden ontstaan en tevens mijn grote droom om professioneel met honden te kunnen werken. Hen de nodige liefde, aandacht en begeleiding te geven zodat elke hond, een happy Dog is!


Na een carrière van meer dan 10 jaar als international sales manager heb ik in 2018 de knoop doorgehakt en gekozen om mijn droom te volgen en Ellen's Happy Dogs is ontstaan. De afgelopen twee jaar heb ik talrijke opleidingen en bijscholingen gevolgd. (Honden instructeur, EHBO voor honden, Instructeur hondenfitness, massage en bewegingsconsulent om er enkele te noemen. Momenteel leg ik de laatste hand aan de opleiding Hondengedragstherapie


Elke dag werken met honden, de baasjes ontzorgen terwijl zij zelf druk aan het werk zijn of even wat minder tijd hebben voor de hond, honden en baasjes begeleiden tijdens de trainingen, of advies geven over onze voeding, voedingssupplementen of snacks, ik doe het allemaal met evenveel plezier en sta jullie graag bij met raad en daad!
 

0